Binnen onze drukkerij hebben we allerlei mogelijkheden tot het afwerken van drukwerk. Hieronder staan een aantal methodes beschreven.

Vouwen
Het vouwen van u drukwerk is voor ons geen probleem. Zowel het dubbelvouwen, zigzagvouw of wikkelvouw behoort tot de mogelijkheden.

Rillen
Om dikker papier te kunnen vouwen zal er een rillijn aangebracht moeten worden anders scheurt het papier. Van kleine tot grote oplage voor ons is rillen geen probleem

Rondhoek
Wilt u een rondehoek aan uw drukwerk dan is dat geen enkel probleem. Met een machine halen kunnen wij een ronde hoek aan het drukwerk toevoegen.

Wire O Bind
Het binden met Wire O Bind houd in dat er met een machine gaten in u drukwerk worden gestanst. Daarna word het drukwerk met een stalen ringband aan elkaar gemaakt. Ook het maken van kalenders behoort tot de mogelijkheid.

Gehecht brocheren
Onder gehecht brocheren word verstaan het vouwen en nieten van drukwerk Hiermee kunnen boekjes en brochures worden gemaakt.

Boekbinden
Wij bieden ook de mogelijkheid tot garenloos brocheren. Met onze boekbindmachine kunnen we boeken binden voorzien van een omslag met rillen er in.